Velkommen

Velkommen til Meisebollen.no

Gråspurv (Passer domesticus)

Fotografering har for meg kun vært til hjemmebruk og etter hvert blir det mange bilder og se på.
Da kom ideen om å lage en nettside der jeg kan dele med andre.

Forings-plassen min

Jeg er en av de mange som mater småfuglene året rundt, og tenker de er fornøyde med lett tilgang på mat.
Men manerer rundt matfatet kan en se langt etter, og mye frø havner dermed på bakken, dette er selvfølgelig fristende for små gnagere som kommer innom i ny og ne for å få seg et gratismåltid. På låven har vi sauefor, så om de små firbente er her eller der får så være.
Forings-plassen er i et asal-tre som står i hagen og ligger en 6 -7 meter fra stuevinduene, slik får jeg med meg det meste som skjer.
Tuntreet ser noe rotete ut, da det er pyntet med forings-automater i forskjellige former og farger, meiseboller og diverse godsaker innimellom.
Ferskt vann og fuglebad hører jo selvfølgelig med.
Hovedforet er solsikkefrø som jeg kjøper i 25 kilos sekker. Villfuglblanding, meiseboller følger på som en god nummer to, og andre godsaker som kokusnøtter, brød, frukt, talg/fett etc.

Det gir meg stor glede å se alle de forskjellige fugler som trekkes mot matfatet.

Utpå våren, når eggene er klekket og de små er sånn noenlunde flyvedyktige, tar foreldrene med seg sine håpefulle og forer dem, da kan du tro det er livlig her.

Bor i Karmøy Kommune

Karmøy Kommune
Skulle jeg skrive noe feil, eller du har noe å tilføye som jeg kan ta med videre, er det fint om du legger igjen en kommentar eller sender sender meg en epost.

Mvh
Anne Line Wathne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: